Meld u aan voor de AccountView 9.7 Update-actie!

03-07-2017

Sinds juni 2017 is AccountView 9.7 uit. Als AccountView-gebruiker kunt u tijdelijk extra voordelig gebruik maken van de door AccountOne begeleide update naar deze nieuwste versie van AccountView. Bekijk hieronder de nieuwe features van AccountView 9.7 en meld u snel aan voor de Update-actie!

Nu aanmelden
Update zelf uitvoeren? Vraag uw update bij Visma aan.

Nieuw in AccountView versie 9.7

Ook AccountView versie 9.7 bevat weer een groot aantal vernieuwingen en uitbreidingen. Klanten die per post factureren, kunnen hun papieren facturen nu via Visma.net AutoInvoice als een dienst laten versturen. Dit betekent dus dat u de handelingen voor het afdrukken, frankeren en op de post doen niet meer hoeft uit te voeren maar uitbesteedt aan Visma.net AutoInvoice!

Met de nieuwe en verbeterde adresservice van PostNL is het heel eenvoudig om in AccountView adressen aan te vullen en/of te controleren. Verder heeft Visma de in AccountView 9.6a geïntroduceerde Boekingsvoorstellen uitgebreid en is de integratie met Visma Advisor vernieuwd.

Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste aanpassingen.

Algemeen

AccountView versie 9.7
AccountView versie 9.7 is nu beschikbaar!
 • Actieve signalering in het navigatievenster van nieuwe boekingsvoorstellen, dagboekberichten, AutoInvoice-facturen en bankafschriften die klaar staan
 • Documentweergave vanuit tab Documenten verbeterd
 • Wizard voor Visma eAccounting-migratie
 • Installatie op diverse punten verbeterd

Relatiebeheer

 • Nieuwe adressenservice (PostNL) voor het opvragen/controleren van adressen
 • De AccountView Contact app is verder uitgebreid en gebruiksvriendelijker geworden, onder andere door navigatieverbeteringen en de mogelijkheid om zoekresultaten eenvoudig te filteren. Naast Debiteuren heeft u nu ook inzicht in Crediteuren.
 • Vanuit de AccountView Contact App kunt u nu ook betaalopdrachten versturen. In de app ziet u de te betalen posten, die u kunt selecteren en versturen als betaalopdracht (alleen voor ING of Rabobank).

Financieel

 • De mogelijkheden van het venster Boekingsvoorstellen zijn flink uitgebreid. Nu kunt u een gekoppelde crediteur wijzigen en de crediteurenkaart direct opvragen om te vergelijken met eerdere boekingen. Verder heeft u de mogelijkheid om regels te splitsen en om regels transitorisch te boeken.
 • Behalve met de Rabobank is er nu ook een 2-weg-bankkoppeling met ING. Dit houdt in dat bankafschriften niet alleen automatisch binnenkomen in AccountView, maar ook dat u betaal- en incassobestanden automatisch naar de bank kunt verzenden (ook mogelijk vanuit de Contact App). Hiermee is een bestand eerst opslaan en uploaden naar de bankomgeving dus niet meer nodig!
 • Visma.net AutoInvoice is nu inzetbaar voor al uw facturen. In combinatie met AutoInvoice biedt Visma nu ook een handige print- en verzendservice voor als u uw facturen via de post wilt versturen. De printservice is beschikbaar vanaf € 1,50 per geprint document (excl. btw).
 • Verkoopfacturen kunt u nu als ubl-facturen importeren.
 • De integratie met Visma.net Approval is verbeterd.
 • De ondersteuning voor kredietrapportages is verbeterd.
 • Bij aanmaningen wordt de kopiefactuur automatisch meegestuurd

Handel

 • Als u vanuit een offerte een verkooporder aanmaakt, kunt u de verkooporderdatum (standaard ingesteld op de datum van aanmaken) indien gewenst nu aanpassen.

Accountancy

 • Integratie met Visma Advisor is vernieuwd:
  • Verbetering van de initiële upload van debiteuren naar Visma Advisor
  • Betere ondersteuning voor een accountantsorganisatie die haar activiteiten beheert vanuit verschillende kantoren/entiteiten. Het is nu mogelijk om per kantoor factuurinformatie op te halen voor verdere facturatie in AccountView
  • Daarnaast is het nu mogelijk om separaat debiteurinformatie uit Visma Advisor bij te werken in AccountView
 • Accountants kunnen nu de directe bankkoppelingen van cliënten beheren én beëindigen via het nieuwe scherm ‘Cliënten met directe bankkoppeling’. Omdat de accountant voor het beëindigen niet meer afhankelijk is van de cliënt, kan voorkomen worden dat er onnodige kosten voor de bankkoppeling bij de accountant in rekening worden gebracht.

Meer informatie over de belangrijkste wijzigingen en uitbreidingen in AccountView 9.7 vindt u in het pdf-document Nieuw in AccountView versie 9.7.

Waarom een begeleide update door AccountOne?

Als u kiest voor een door AccountOne begeleide update, weet u zeker dat de update slaagt en alles werkt. U heeft gelijk volop gelegenheid voor het stellen van vragen of om uitleg te ontvangen. Ook weet u zich verzekerd van minimaal oponthoud. En tijdens de Update-actie krijgt u – afhankelijk van de versie van AccountView die u gebruikt – een aantrekkelijke korting!

Video: de nieuwe mogelijkheden van AccountView 9.7

Visma-consultant Marten Voort demonstreert u in deze video de nieuwste mogelijkheden van AccountView 9.7.

Aanmelden

Meld u nu aan voor de AccountView 9.7 Update-actie en verzeker u van een snelle en veilige update naar de nieuwste versie van AccountView. De actie geldt tot 1 november 2017.

Uw bedrijfsnaam*

Uw naam*

Telefoonnummer*

Uw e-mail*

Voorkeursdatum update*

Uw bericht

captcha

Neem de code over uit de afbeelding hier boven*