XBRLreports

Heeft u de digitale deponering van jaarrekeningen via SBR nog niet goed geregeld? Of overweegt u om voor alleen de KvK- en kredietrapportages een (dure) rapportgenerator in te zetten? Maak dan nu kennis met XBRLreports, dé Excel-addin om jaarrekeningen en publicatiestukken te produceren en te versturen!

XBRLreports voor SBR

XBRLreports is een nieuwe, baanbrekende Excel invoegtoepassing voor het inlezen, bewerken, vervaardigen en verzenden van XBRL-berichten vanuit Excel. Door de naadloze integratie met uw huidige Excel toepassingen is XBRLreports hét middel en zelfs ook de reden voor accountancy- en administratiekantoren om Excel centraal te stellen als SBR-rapportage tool.

>250 SBR-rapportages

XBRL reports incl. verzendenVanaf haar introductie biedt XBRLreports al meer dan 250 rapportages en is de Excel-toepassing klaar voor alle toekomstige rapportages die de SBR-standaard ondersteunen. Hiermee gaat XBRLreports verder dan andere XBRL-toepassingen en biedt daar bovenop nog meer onderscheidende eigenschappen.

Waarom SBR

SBR (Standard Business Reporting) is een digitale methode voor o.a. intermediairs om snel rapportages te maken en te versturen naar instanties zoals de Kamer van Koophandel (KvK), de Belastingdienst, het CBS en verschillende banken. Tot en met 2015 mogen de jaarcijfers nog op papier worden aangeleverd, daarna is deponeren via SBR de enige optie. De voordelen zijn o.a.: direct bevestiging en dus rechtszekerheid en minder kans op fouten.

Rapportgenerator?

In de praktijk zien we dat intermediairs de digitale verzending via SBR nog niet of onvoldoende hebben geregeld. Ze kijken naar een rapportgenerator, wat vaak een (onnodig) dure oplossing is voor alleen de digitale KvK-deponering. Bovendien komt er steeds meer behoefte om gegevens via SBR uit te vragen, bijvoorbeeld vanuit het CBS.

Demovideo:

Prijzen

XBRLreports is er voor slechts € 35,- per maand per gebruiker. Bent u nog niet klaar voor SBR? Probeer dan nu XBRLreports en vraag vandaag nog de gratis versie aan. Met de beschikbare templates kunt u zich al een goed beeld vormen van wat met XBRLreports mogelijk is.

Uw bedrijfsnaam*

Uw naam*

Telefoonnummer*

Uw e-mail*

Evt. vragen of opmerkingen

captcha

Neem de code over uit de afbeelding hier boven*