Accountancy software

Online samenwerken met uw cliënten of de processen van uw accountantskantoor volledig automatiseren? Accountancy verschuift qua dienstverlening steeds meer naar advisering. Als accountancy- of administratiekantoor kunt u hierop inspelen door uw processen effectief te automatiseren. inmiddels maken meer dan 50 kantoren gebruik van onze accountancy software, gecombineerd met onze uitgebreide ervaring en specialistische kennis. Hieronder vindt u onze software-oplossingen voor accountancy-praktijken.

 

AccountView voor Accountancy

Met AccountView voor Accountancy kunt u administraties van cliënten inlezen en (online) beheren, snel en nauwkeurig controleren en corrigeren. Ook biedt AccountView een betrouwbare oplossing voor uw urenregistratie.

AccountView is er in een Business- en Team-versie en is naar wens uitbreidbaar met specifieke accountancy-modules. Zo creëert u uw eigen accountancy software-oplossing voor uw kantoor.

AccountView voor Accountancy

Of bekijk referenties

 

Visma Advisor: service en practice management

Visma.net Advisor is accountancy software voor practice management in de cloud. Advisor biedt een geïntegreerde oplosing voor urenregistratie, cliëntmanagement, resourceplanning, voortgangsbewaking en declareren.

Bovendien kunt u Advisor koppelen aan eAccounting, de eenvoudige en betaalbare oplossing voor online boekhouden en factureren.

Met Advisor bent u verlost van al die losse systemen op uw accountantskantoor. U beschikt over cruciale stuurinformatie om efficiënter en effectiever te kunnen werken.

Visma.net Advisor

 

Tools voor online samenwerken met cliënten

Visma biedt gebruiksvriendelijke accountancy software voor online samenwerken met uw cliënten!

  • Advisor en eAccounting: meekijken in de administratie van uw cliënt, die voor slechts € 15,00 per maand zelf kan boekhouden en factureren in de cloud.
  • AccountView Go: online boekhouden met cliënten, die zelf (een deel van) hun administratie voeren en factureren
  • Teleboekhouden: online boekhouden met cliënten, die hun administratie grotendeels zelfstandig voeren en factureren
  • Scanboeken: automatisch verwerken van door cliënten gescande of geüploade facturen en andere documenten
Lees meer