Accountancy software

Online samenwerken met uw cliënten of de processen van uw accountantskantoor volledig automatiseren? Accountancy verschuift qua dienstverlening steeds meer naar advisering. Als accountancy- of administratiekantoor kunt u hierop inspelen door uw processen effectief te automatiseren. inmiddels maken meer dan 50 kantoren gebruik van onze accountancy software, gecombineerd met onze uitgebreide ervaring en specialistische kennis. Hieronder vindt u onze software-oplossingen voor accountancy-praktijken.

AccountView voor Accountancy

Met AccountView voor Accountancy kunt u administraties van cliënten inlezen en (online) beheren, snel en nauwkeurig controleren en corrigeren. Ook biedt AccountView een betrouwbare oplossing voor uw urenregistratie.

AccountView is er in een Business- en Team-versie en is naar wens uitbreidbaar met specifieke accountancy-modules. Zo creëert u uw eigen accountancy software-oplossing voor uw kantoor.

AccountView voor Accountancy

Visma Advisor: service en practice management

Visma.net Advisor is accountancy software voor practice management in de cloud. Advisor biedt een geïntegreerde oplosing voor urenregistratie, cliëntmanagement, resourceplanning, voortgangsbewaking en declareren.

Bovendien kunt u Advisor koppelen aan eAccounting, de eenvoudige en betaalbare oplossing voor online boekhouden en factureren.

Met Advisor bent u verlost van al die losse systemen op uw accountantskantoor. U beschikt over cruciale stuurinformatie om efficiënter en effectiever te kunnen werken.

Visma.net Advisor

Online samenwerken met cliënten

Visma biedt gebruiksvriendelijke accountancy software voor online samenwerken met uw cliënten! Met Advisor en eAccounting kunt u meekijken in de administratie van uw cliënt, die voor slechts € 15,00 per maand zelf kan boekhouden en factureren in de cloud.

Lees meer