Transpas Enterprise TMS koppeling

Transpas Enterprise met Anton Raamsman
Anton Raamsman is gebruiker van Transpas Enterprise TMS gekoppeld aan AccountView.

Werkt u met Transpas Enterprise TMS en kunt u uw financiële proces onvoldoende inrichten? Dan biedt de Transpas-AccountView koppeling uitkomst! U combineert het beste uit twee werelden: u kunt uw transportproces naar uw specifieke eisen en wensen beheren, én u heeft altijd actueel inzicht in uw financiële situatie.

Transpas Enterprise TMS

Transpas Enterprise TMS is een veel gebruikt Transport Management System, een administratief systeem dus voor transportbedrijven. Met Transpas kunnen zij een overzichtelijke planning maken, hun tarieven naar wens vastleggen en hun kosten en opbrengsten inzichtelijk maken. Voor de financiële administratie kan Transpas gekoppeld worden aan AccountView.

AccountView financiële software

AccountView is een flexibel en gebruiksvriendelijk boekhoudpakket waarmee bedrijven inzicht kunnen krijgen in hun financiële situatie. De software kan worden uitgebreid met modules voor Financiën, Handel, Projecten & Uren en Accountancy. Zo kan één geïntegreerde softwareoplossing voor het primaire bedrijfsproces worden gecreëerd.

AccountView is een zeer open systeem, waardoor het naadloos gekoppeld kan worden aan specifieke branchesoftware zoals Transpas.

Transpas-AccountView koppeling

Transpas Enterprise TMS wordt gebruikt om orders in te voeren, de transport te plannen en te factureren. Zodra in Transpas de verkoopfactuur is aangemaakt, worden de stamgegevens van de debiteur gesynchroniseerd met de gegevens in AccountView. De verkoopfactuur wordt automatisch als journaalpost in AccountView geboekt. Hiervoor worden in AccountView de grootboeknummers eenmalig gekoppeld aan de grootboeknummers in Transpas.

Indien gewenst zijn transitorische boekingen ook mogelijk, waarbij de omzet en facturen in verschillende periodes worden geboekt. De koppeling is flexibel in te richten. Zo kan de boekingsperiode eenvoudig worden aangepast van laaddatum naar losdatum, of kan via een pop-upscherm per factuur de boekingsperiode worden aangegeven.

De ervaringen van onze klanten

Lees onze klantcase over de Transpas-AccountView koppeling waarin we een aantal transporteurs aan het woord laten over de koppeling. Dit zijn AccountOne-klanten die uitgebreide ervaring hebben met Transpas Enterprise in combinatie met AccountView. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met AccountOne.