Over AccountOne

AccountOne is specialist in het adviseren, optimaal implementeren, onderhouden en ondersteunen van de mkb-bedrijfssoftware van Visma Software. Als “Expert Center” hebben we de hoogste partnerstatus bij Visma Software. We richten ons op zelfstandig ondernemers, financieel specialisten, handelsbedrijven, projectorganisaties, accountancy- en administratiekantoren.

Om dit element te bekijken dienen 'Socialmedia-cookies' ingeschakeld te zijn. Klik hier om deze cookies in te schakelen.

Visma-partner

Als Visma-partner (zie ons profiel op de website van Visma) adviseert en ondersteunt AccountOne organisaties bij het selecteren, implementeren en gebruiken van de software van Visma, zoals AccountView en Visma.net. Organisaties veranderen, groeien, structuren kunnen wijzigen, processen kunnen veranderen en de informatiebehoefte kan veranderen. AccountOne zorgt ervoor dat uw software aansluit bij uw organisatie.

Grip op bedrijfsprocessen

Met onze oplossingen krijgt u grip op uw bedrijfsprocessen, zoals financiële administratie, verkoop, inkoop, projecten, voorraadbeheer, logistiek, relatiebeheer en service. Onze consultants zorgen ervoor dat de gebruiksvriendelijke standaard softwareoplossingen optimaal zijn ingericht en naadloos blijven aansluiten op uw specifieke klantsituatie. Bedrijfssoftware Voor onze standaard-softwareoplossingen maken we gebruik van Visma-producten zoals AccountView, Severa, Visma.net, eAccounting of Advisor, indien gewenst uitgebreid met externe oplossingen zoals Elvy voor factuurscanning.

Kennis en ervaring

Met AccountOne treft u de juiste partij die beschikt over uitgebreide kennis en ervaring. Ruim 900 organisaties gingen u voor! Voor AccountView zijn we gecertificeerd voor het leveren van maatwerk via de System Development Kit (SDK), waardoor wij u ook van dienst kunnen zijn voor de inrichting van AccountView op maat. Onze consultants zijn op het hoogste niveau opgeleid en maken gebruik van jarenlange ervaring in bedrijfssoftware. Meer informatie Sinds 1987 levert AccountView modulair opgebouwde business software aan meer dan 30.000 klanten in Nederland, In 2012 is de bedrijfsnaam veranderd in Visma Software B.V.

AccountOne teamfoto
Het team van AccountOne

Consultancy

Onze consultants kunnen u helpen op de volgende gebieden:

  • Technisch implementeren. In eerste instantie kunnen wij het meer technische werk doen, zoals installeren, koppelingen maken met andere systemen of uitbreidingen realiseren.
  • Administratie aanmaken. Tijdens het aanmaken van uw administratie helpen wij u de vaart erin te houden, bijvoorbeeld door bestaande gegevensbestanden te converteren, het kiezen van instellingen of het maken van lay-outs.
  • Gebruikers opleiden. Uw medewerkers worden productiever en beter gemotiveerd door instructie op maat, gebaseerd op uw procedures en met uw eigen administratie op uw kantoor ( één-op-één of klassikaal).
  • Projectadviezen geven. Het implementatieproject zelf verloopt vooral bij ingewikkelder implementaties soepeler als u zich laat adviseren bij het vaststellen van een plan van aanpak en als wij aanwezig zijn bij voortgangscontroles.
  • Telefonisch support. U kunt onze consultants ook telefonisch om advies vragen. Zij zijn op de hoogte van processen binnen uw organisatie en weten bijvoorbeeld welke uitbreidingen actief zijn. Als alternatief heeft u de gratis telefonische helpdesk van AccountView.

Meer informatie

Wilt u weten wat AccountOne voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via tel. 0548 – 512 513 of laat een bericht achter via ons contactformulier.