AccountView Excel Add-In

Geavanceerde rapportages met actuele gegevens

Wilt u verder gaan in uw financiële rapportages dan de standaardrapporten in AccountView? En zet u iedere keer de gegevens handmatig over naar Excel? Dan biedt de Excel Add-in van AccountOne uitkomst!

Actuele AccountView gegevens in Excel

Rapportage met AccountView Excel Add-In
Rapportage met AccountView Excel Add-In

Met onze Excel Add-in genereert u met 1 druk op de knop de gewenste Excel-rapportage met de meest actuele gegevens uit AccountView. Het rapport stelt u eenmalig op in Excel, waarbij uiteraard alle geavanceerde Excel-functies tot uw beschikking staan. Met het openen van dit Excel-bestand worden via de Excel Add-in de actuele data vanuit AccountView rechtstreeks in uw Excel-rapportages geladen. En dát scheelt tijd!

Voordelen

  • Rapporten met actuele gegevens
  • Rapporteren over alle beschikbare jaren en administraties
  • Snel overleggen voorbereiden en urgente vragen beantwoorden
  • Geavanceerde analysefuncties in Excel gebruiken
  • Grafiekfuncties voor visualisering in Excel gebruiken
  • Geen tijd kwijt aan importeren en gegevens handmatig corrigeren/verplaatsen
  • Alle gegevens die in AccountView zitten, haalt u eruit (uniek!)

Unieke Excel-koppeling

Het unieke van onze Excel-koppeling is dat vrijwel alle gegevens in AccountView gebruikt kunnen worden in Excel. Hierdoor bent u zeer flexibel en kunt u nagenoeg iedere gewenste rapportage presenteren. Met de Excel Add-In wordt standaard een aantal rapporten meegeleverd. Daarnaast biedt AccountOne tegen meerprijs een aantal uitgebreide, specifieke rapporten.

Prijzen AccountView Excel Add-In

Onze AccountView Excel Add-In is een klein stuk aanvullende software die geïnstalleerd wordt op Microsoft Excel. De software importeert op basis van ODBC de gegevens uit de AccountView database.

De Excel Add-In kunt u kopen of huren:

  • Koop: eenmalig € 895,- (jaarlijks onderhoud gelijk aan AccountView Business)
  • Huur: € 40,- per maand (all-in)

AccountOne verzorgt de installatie en configuratie zodat de software verbinding kan maken met de database. Indien nodig helpen wij u om de inrichting in AccountView aan te passen, zodat de gegevens overzichtelijk gepresenteerd worden in Excel.

Meer informatie

Wilt u een (online) demonstratie van onze Excel Add-In of meer weten over de specifieke rapporten die wij kunnen meeleveren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!