AccountView voor Accountancy

accountancy-bannerWilt u als accountant een administratiepakket waarmee u cliëntadministraties snel en nauwkeurig kunt controleren en corrigeren? Of wilt u juist een betrouwbare oplossing voor uw eigen urenregistratie? Maak uw keuze tussen AccountView Business of AccountView Team en breid deze naar wens uit met onze speciale accountancymodules voor een complete oplossing voor uw kantoor.

Demo download

Of bekijk onze referenties

AccountView Business

AccountView Business is de oplossing voor de accountant die flexibiliteit en inzicht van zijn administratieve software eist. Want met deze meest complete basisuitvoering van AccountView richt u uw administratiepakket geheel naar eigen inzicht in. Hierdoor kunt u altijd op de voor u efficiëntste manier werken. Bovendien integreert u het eenvoudig met uw urenregistratie en relatiebeheer om zodoende over volledige managementinformatie te beschikken. AccountView Business kent standaard 5 tot een onbeperkt aantal gelijktijdig werkende gebruikers.

AccountView Business

AccountView Team

AccountView Team is de oplossing voor de accountant die meer uit zijn administratiepakket wil halen en eenvoudig rapportages voor zijn cliënten wil genereren. Doordat u deze basisuitvoering naadloos aan oplossingen van derden kunt koppelen, integreert u eenvoudig meerdere bedrijfsprocessen in één systeem. Bovendien maakt u door de aanwezigheid van kostenplaatsen en een vrije financiële rapportgenerator cliëntrapportages in een handomdraai. AccountView Team kent standaard 2 tot maximaal 5 gelijktijdig werkende gebruikers. Belangrijke voordelen van AccountView Team voor Accountants:

  • Onbeperkt aantal administraties voeren
  • 2 gelijktijdige gebruikers
  • Flexibele userinterface, zelf in te delen
  • Mogelijkheid voor directe bankkoppeling
AccountView Team

AccountView Accountancy modules

Zowel AccountView Business als AccountView Team kunt u uitbreiden met de modules uit onze modulelijn AccountView Accountancy. Zo kunt u met Accountants Toolkit op betrouwbare en snelle wijze gegevens met uw cliënten uitwisselen en aangeleverde gegevens controleren. Voor maximale efficiency gebruikt u Telebanking Multirekening om in één keer de bankafschriften van al uw cliënten automatisch te verwerken.

Terwijl u met Uitwerken kolommenbalans overzichtelijk en gemakkelijk een administratie kunt uitwerken en corrigeren. Met AccountReporter kunt u rapportages geheel naar de eigen wens inrichten en eenvoudig tussentijdse rapportages opstellen en bedrijfsvergelijkingen uitvoeren. Daarnaast bieden Periodieke boekingen, Vaste activa en Vennotenadministratie u handige functies die u goed van pas komen in uw dagelijkse accountancypraktijk.

Alle Accountancy modules

Accountancyregeling

Om u als accountants- of administratiekantoor optimaal te laten profiteren van de voordelen van AccountView biedt Visma een gunstige accountancyregeling. Bij de initiële aanschaf van de software ontvangt u 50% korting op de bruto softwarewaarde exclusief onderhoud.

Accountancyregeling

AccountView voor uw cliënt

Of uw cliënt nu een eenmanszaak of een grote organisatie met meerdere vestigingen runt, ook hij kan profiteren van de flexibele functionaliteit van AccountView. Zo is AccountView Solo ideaal voor uw kleinere cliënt die zelf zijn boekhouding wil doen, maar de controle en jaarrekening aan u wil overlaten. AccountView Team is dé netwerkuitvoering voor uw cliënt die niet alleen de boekhouding in eigen hand wil nemen en meer inzicht wil hebben, maar ook functionaliteit voor een eenvoudige projectadministratie of handelsadministratie wil. Voor uw veeleisende cliënt die totale controle wil op zijn administratie, vormt AccountView Business de perfecte basis. Deze basisuitvoering munt uit in flexibiliteit en uitbreidingsmogelijkheden op het gebied van onder andere relatiebeheer, urenregistratie of magazijnbeheer. In alle gevallen is er sprake van een soepele gegevensuitwisseling met uw cliënt.

Het is ook mogelijk om uw cliënt met AccountView internetboekhouden te laten werken. Omdat u dan gelijktijdig met uw cliënt in dezelfde administratie werkt, zorgt dit voor een betere communicatie en samenwerking. Bovendien beschikt u met online boekhouden in AccountView over een goede basis om additionele diensten en producten aan uw cliënten te leveren.

Accountancyregeling

Of bekijk onze referenties