Vacatures

AccountOne is onderdeel van de Odalis Groep, een financieel gezonde organisatie met meerdere direct gerelateerde ict-bedrijven onder één dak. AccountOne is specialist in het adviseren, optimaal implementeren, onderhouden en ondersteunen van de mkb-bedrijfssoftware van Visma Software. Als “Visma Expert Center” hebben we de hoogste partnerstatus bij Visma Software. We richten ons op zelfstandig ondernemers, financieel specialisten, handelsbedrijven, projectorganisaties, accountancy- en administratiekantoren.

Kom je werken bij AccountOne, dan heb je een unieke kans om aan de slag te gaan met de innovatieve bedrijfssoftware van Visma. Je komt te werken in een jong team en in een motiverende, dynamische, informele omgeving kun je het beste uit jezelf halen. Werken bij ons staat gelijk aan professionaliteit, persoonlijke groei, uitdaging, goede sfeer en gezellige collega’s.

Vacatures

Op dit moment zijn er bij AccountOne geen vacatures. Je kan altijd een open sollicitatie sturen per e-mail naar hrm@accountone.nl.