Visma.net

Visma.net is dé erp-oplossing in de cloud voor het mkb en grotere bedrijven om uw onderneming daadkrachtig aan te sturen: waar, wanneer en op welk device u wilt. Speel snel in op veranderende marktbehoeften en laat uw organisatie groeien!


Visma.net Financials Visma.net Logistics Visma.net Project Accounting
Altijd toegang tot actuele
en accurate financiële informatie
en processen automatiseren
Inkoop, verkoop en voorraad-
beheer stroomlijnen, automatiseren
en optimaal beheren in de cloud
Financiële grip op projecten met
urenregistratie, budgettering,
onderhandenwerk en meer!
Financieel management Inkoop, verkoop en voorraadbeheer Projectbeheer
Financials Logistics Project Accounting

Over Visma.net

Visma.net is het paradepaardje van Visma en volledig in de cloud ontwikkeld. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, zodat iedere gebruiker snel en efficiënt kan werken. Of uw bedrijf nu 5, 50 of 5000 werknemers heeft, Visma.net voorziet in uw behoeften.

  1. visma-net-apparaten100% cloud: webbased oplossing dus altijd en overal toegang vanaf ieder apparaat
  2. Doeltreffende functiescheiding, zodat elke medewerker de juiste focus houdt
  3. Overzichtelijke management dashboards, persoonlijk instelbaar voor direct inzicht in de voor u belangrijke zaken
  4. Verregaande automatisering van repeterende handelingen
  5. Eenvoudig te integreren met uw bestaande systemen voor er een integrale totaaloplossing.

 

Meer inzicht

Baseer uw bedrijfskritische beslissingen op realtime gegevens via geautomatiseerde dashboards. In één oogopslag ziet u hoe uw onderneming er voor staat. Meer grip, betere sturing, beter resultaat!

Video: slim sturen op kpi’s

Om dit element te bekijken dienen 'Socialmedia-cookies' ingeschakeld te zijn. Klik hier om deze cookies in te schakelen.

Met Visma.net maakt u analyses eenvoudig en veilig in de cloud. Deze zijn overal beschikbaar en u werkt met de meest actuele data. Voeg bijvoorbeeld een kpi aan uw dashboard toe die het totale bedrag weergeeft van openstaande facturen. Deze kleurt rood als dit bedrag hoger is dan een door uzelf bepaald maximum! Zo hebt u direct inzicht en maximale grip op uw organisatie.

Altijd en overal

De gebruiker staat centraal, niet het systeem. Daarom is Visma.net beschikbaar daar waar u zich bevindt, waar gegevens worden ingevoerd en waar inzichten nodig zijn.

Geïntegreerde processen

Automatiseer uw (handmatige) processen en verbind uw medewerkers met één geïntegreerde oplossing: één set aan gegevens, één toegangspunt, één interface. Met naadloze integratie naar andere online diensten. Denk bijvoorbeeld aan het geautomatiseerd factureren van abonnementscontracten.

Eenvoudige bedrijfsvoering

Verlos uzelf van kopzorgen over servers, back-ups en installaties. Deze beheren we bij Visma veilig in de cloud. Ook upgrades behoren tot het verleden: u beschikt automatisch over de laatste softwareversie

Kosten besparen

Uw kosten zijn voorspelbaar, met overzichtelijke maandbedragen en geen hoge investeringen vooraf. Visma.net beweegt mee met de ontwikkeling van uw onderneming. Uw organisatie wordt flexibeler! Lees ook deze blog: Erp in de cloud? Check eerst deze 5 aandachtspunten.

Probeer Visma.net zelf

Visma.net biedt u de snelheid, functionaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid die u mag verwachten van een professionele oplossing die is ontwikkeld in de cloud. Ontdek wat de geïntegreerde diensten voor Financieel beheer, Logistiek en Accountancy voor u kunnen betekenen!

Bekijk demovideo's Vraag trial aan Vraag demo aan