Visma.net Project Accounting

Visma.net Project Accounting
Visma.net Project Accounting geeft u financiële grip op projecten.

Visma.net Project Accounting is een compleet nieuwe cloudoplossing voor projectbeheer, die u grip geeft op alle projectgerelateerde kosten en inkomsten. Dankzij de uitgebreide functionaliteiten en de naadloze integratie met Visma.net Financials en Logistics beschikt u over een complete erp-oplossing voor financieel, inkoop-, verkoop- en voorraadbeheer.

Financiële grip op projecten

Visma.net Project Accounting geeft u financiële grip van uw projecten. Alle project-gerelateerde kosten heeft u overzichtelijk in beeld, zoals werkuren, producten, ingekochte diensten en materiaal. Dankzij de mogelijkheden voor budgetbewaking (bijvoorbeeld op uren, diensten en artikelen) kunt u uw projecten op ieder gewenst moment bijsturen. U heeft zicht op de ingezette bedrijfsresources en uw onderhandenwerkpositie. Dit geeft u realtime grip op de winstgevendheid van uw projecten en helpt problemen te voorkomen.

Visma.net Project Accounting: werkuren
Dashboard in Visma.net Project Accounting met de gewerkte uren per maand en bijbehorende projecten.

Visma.net Project Accounting: functionaliteit

Met Visma.net Project Accounting beschikt u over uitgebreide functionaliteit. Deze omvat o.a.:

  • Budgettering
  • Voor- en nacalculatie
  • Projectbalansen
  • Urenregistratie en declaraties incl. goedkeuring
  • Budgettering
  • Dashboards
  • Managementrapportages
  • Onderhandenwerkpositie/projectvrijval
  • Prijsafspraken
  • Allocatie van kosten
Visma.net Project Accounting:
Dashboard in Visma.net Project Accounting voor budgettering.

Geintegreerde erp-oplossing voor projectbeheer

Visma.net Project Accounting is volledig geïntegreerd met de boekhouding in Visma.net Financials (zoals grootboek, crediteuren en debiteuren) en desgewenst met inkoop, verkoop en voorraadbeheer in Visma.net Logistics. Ook kunt u gebruik maken van andere innovatieve Visma.net-diensten, zoals Visma.net AutoInvoice voor bijvoorbeeld elektronische factuurverwerking. Verder kunnen via de API van Visma.net Project Accounting integraties op maat worden gemaakt. Door de uitgebreide documentatie is het voor specialisten eenvoudig om koppelingen te ontwikkelen.

Prijzen en meer informatie

Ga naar Visma.net-prijzen voor prijsinformatie over Visma.net Project Accounting. Binnenkort komt er meer informatie beschikbaar over deze innovatieve oplossing. U kunt echter nu al een vrijblijvende demonstratie bij ons aanvragen!

Vraag demo aan