Directe bankkoppeling AccountView

Met de directe bankkoppeling van AccountView kunt u veel tijd besparen en fouten voorkomen. Bankafschriften worden automatisch opgehaald en gematcht en met één muisklik verstuurt u uw betaalopdrachten naar uw bank. Kies daarom nu voor de directe bankkoppeling en ervaar direct het gemak!

Bankafschriften automatisch ontvangen

AccountView directe bankkoppelingen

Via de directe bankkoppeling van AccountView kunnen rekeninghouders van Rabobank, ING en ABN AMRO met één druk op de knop de nieuwste bankafschriften rechtstreeks in de administratie ontvangen en direct verwerken. Zelf bestanden met uw bankmutaties ophalen en in AccountView inlezen is dus niet langer nodig. Bovendien matcht AccountView de mutaties automatisch met de bijbehorende facturen. Dit bespaart u tijd en u kunt nog efficiënter werken. Vanaf AccountView 9.7 krijgt u een automatische melding als er een bankafschrift klaar staat.

Bij accountants zorgt de directe bankkoppeling van AccountView ervoor dat u iedere dag het bankafschrift van uw cliënt automatisch ontvangt, zonder dat daarvoor communicatie met de cliënt voor nodig is. Dit scheelt u veel tijd en de aansluiting klopt altijd. Vanaf AccountView versie 9.7 is het voor de accountant mogelijk om de bankkoppelingen beheren vanuit AccountView.

Betaalopdrachten versturen

Via de directe bankkoppeling van AccountView is het mogelijk om betaalopdrachten automatisch te verwerken. Ook wordt informatie over saldi automatisch opgehaald. Dit bespaart u veel gedoe met het uploaden van bestanden of het overtypen van gegevens. De directe bankkoppeling van AccountView is beschikbaar voor alle AccountView-gebruikers en werkt voor Rabobank, ING en ABN AMRO. Vanaf AccountView 9.7 kunnen vanuit de AccountView App betaal- en incasso-opdrachten worden verstuurd (geldt alleen voor de directe bankkoppeling van ING en Rabobank).

Benodigde licenties

  • Actief onderhoudsabonnement met de module Telebankieren en uw bankformaat (ABN AMRO, Rabobank en/of ING), indien nodig te bestellen bij AccountOne
  • Voor ABN AMRO vraagt u de koppeling aan bij uw bank, bij Rabobank en ING maakt u de koppeling aan in uw eigen bankomgeving

Voor accountants

  • Bij AccountView voor Accountancy dient u te beschikken over één module bankformaat Multirekening ABN AMRO, Rabobank of ING; als u beschikt over alle bankformaten is één Multirekening-formaat voldoende
  • Als u al beschikt over de module Telebankieren bankformaat, kan deze in de licentie worden vervangen door Multirekening

Kosten directe bankkoppeling

U betaalt € 1,25 per maand per rekeningnummer. Voor alle rekeningen die u binnen een kalendermaand aansluit, betaalt u een vast bedrag van € 25,00.

 

Supportvideo: Aan de slag met de directe bankkoppeling in AccountView

Om dit element te bekijken dienen 'Socialmedia-cookies' ingeschakeld te zijn. Klik hier om deze cookies in te schakelen.