Onze werkwijze

AccountOne begeleidt u bij de inventarisatie, het toepasbaarheidsonderzoek, de implementatie en nazorg van AccountView en Visma.net bedrijfssoftware. Het is cruciaal dat u een oplossing kiest die aansluit op uw specifieke situatie. Daarom gaan we niet zomaar met u aan de slag. Wij hebben voor u een stappenplan opgesteld dat zich in de praktijk bewezen heeft. Zo kunt u op de juiste momenten de juiste keuzes maken.

De aanpak van AccountOne

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek stemmen wij samen met u de onderdelen van het stappenplan af. We bespreken uw
huidige en gewenste werkwijze en we geven aan waar u uw voordelen kunt behalen.

Demonstratie

Naar aanleiding van de informatie uit het intakegesprek geven wij een live of online demo van AccountView of andere oplossingen van Visma die volledig op uw bedrijfssituatie is toegesneden.

Offerte

Op basis van de voorgaande stappen brengen wij een offerte uit voor de volledige inrichting van de software van Visma, inclusief de voor uw organisatie benodigde licenties en eventuele hardware. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Vooronderzoek

Op basis van een gedetailleerde beschrijving van de bedrijfsprocessen ontstaat het implementatierapport met uw specifieke proceseigenschappen. Hierdoor ontstaat de Fit/Gap analyse waarbij voor u en AccountOne inzichtelijk wordt hoe de functionele inrichting kan worden ingevuld. Dit is de leidraad van de inrichting.

Beslissing

Sluit het vooronderzoek van AccountView aan bij wat u er van heeft verwacht, dan mag u ons het startsein geven en kunnen wij u ondersteunen bij de definietieve inrichting van AccountView. Pas vanaf dit moment vinden de verrekeningen plaats.

Overeenkomst

Uiteraard maken we pas na uw beslissing aan de hand van het vooronderzoek duidelijke afspraken over wat we van elkaar mogen verwachten. Wij willen u na uw beslissing niet onverwacht verrassen.

Implementatie

Tijdens de implementatie zal AccountOne u de benodigde software ter beschikking stellen en zullen we samen uw processen in AccountView implementeren.

Livegang

De laatste stapjes en u bent live met AccountView.

Service & support

Ook nadat u AccountView in gebruik hebt genomen, kunnen we nog veel voor u betekenen. Het pakket kan met uw bedrijfsprocessen mee groeien en wij bieden service en support bij de inrichting hiervan. Daarnaast bieden we hulp bij de installatie van nieuwe versies en uitleg van nieuwe functionaliteit.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze bewezen aanpak? Neem nu contact met ons op!