Over Visma Software

Visma Software, voorheen AccountView

AcountOne is gecertificeerd partner van Visma Software BV, voorheen AccountView, een bedrijf dat is in korte tijd is uitgegroeid tot een softwarehuis met meer dan 30.000 klanten in Europa. AccountView is van origine een Nederlands bedrijf, dat in korte tijd is uitgegroeid tot een softwarehuis met klanten door heel Europa. AccountView bestaat al sinds 1987, toen het als betrouwbare standaard bedrijfssoftware voor het MKB op de markt werd gebracht door de gelijknamige producent. In 2006 werd AccountView BV met behoud van identiteit overgenomen door het Noorse softwarebedrijf Visma AS, die 6 jaar later het bedrijf omdoopte naar Visma Software BV. Zo werd na 25 jaar afscheid genomen van de bedrijfsnaam AccountView BV.

Zorgen voor tevreden klanten

Het oorspronkelijke karakter van een jong en professioneel softwarebedrijf met een no-nonsense cultuur is gelukkig behouden. Afdelingen en functietitels zijn ondergeschikt aan het hoofddoel: het zorgen voor tevreden klanten!

Om dit element te bekijken dienen 'Socialmedia-cookies' ingeschakeld te zijn. Klik hier om deze cookies in te schakelen.

Verkoop via partners

Voor de verkoop van de business software werkt Visma samen met partners zoals AccountOne. Zij verzorgen de installatie, inrichting en implementatie. Zij kunnen ook bij uitstek bepalen welke behoeftes klanten hebben en hoe zij AccountView het beste kunnen implementeren om hieraan tegemoet te komen. Partners dragen ook zorg voor het koppelen van AccountView met branche-applicaties.

Over AccountOne

30.000 klanten in MKB en semi-publieke sector

Visma Software levert open, flexibel in te richten software aan meer dan 30.000 klanten in het mkb en de semi-publieke sector. Visma Software BV is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië en behorend tot de top-10 van Europese businesssoftwarehuizen. Kernactiviteiten zijn het automatiseren, integreren en outsourcen van bedrijfsprocessen.

Bekende referenties

Bekende namen in het klantenbestand van Visma Software zijn onder andere: Formido, Wehkamp, Koningszuivel, TUI Nederland, Xenos, IHC, Paradiso, SER, Madurodam, KLM Catering, CBF, Woningstichting Portaal, Stichting Soa Aids, IJsselmeervogels, Nederlandse Sportalliantie, Zorggroep Pantein, Baker Tilly Berk Accountants en ABAB Accountants.