Partners

Epartment

epartment-logoEpartment E-Commerce Solutions is gespecialiseerd in de creatie van geïntegreerde webshop oplossingen met koppelingen naar financiële en backoffice systemen. Epartment komt voort uit de e-commerce afdeling van RJshop.nl, een van de meest vooruitstrevende bedrijven op het gebied van e-commerce. Epartment heeft veel ervaring in e-commerce op het kruispunt van marketing, techniek, retail en logistiek en de combinatie van online en offline handelen. Epartment werkt nauw samen met specialistische partners voor backoffice en financiële systemen, logistiek, search en navigatie, online klantenservice, enzovoort. Hiermee brengt Epartment een geïntegreerde e-commerce oplossing naar de markt, die kan worden toegespitst op de wensen van de klant.

SmartContracts

SmartContracts, aanbieder van scherpe transporttarieven voor zowel nationale- als internationale zendingen, heeft sinds de oprichting in 2010 een onstuimige groei doorgemaakt. Door het afsluiten van bulk contracten bij vervoerders kan SmartContracts uiterst lage tarieven aanbieden.  SmartContracts is onafhankelijk van vervoerders en heeft als doel om de logistiek efficiënter, beter en goedkoper te maken. Naast een uitgebreide kennis op het gebied van transport hebben wij expertise op het gebied van backoffice software en koppelingen van software en systemen. Wij bieden daarmee als enige vervoerder in Nederland een totaaloplossing waarbij scherpe transporttarieven worden gecombineerd met de mogelijkheid van backoffice en webshop integratie.

Elvy
Elvy

AccountOne is een partner van Nederpelt Software: dé leverancier van Elvy, een slim en betaalbaar softwarepakket dat uw inkomende documentstroom digitaliseert. Elvy herkent facturen, boekt ze automatisch in en archiveert ze in AccountView. Het pakket is eenvoudig te installeren, is apparaatonafhankelijk en communiceert met AccountView.

Akyla

De expertise van Akyla ligt sinds 1999 in het ontwikkelen van online softwareoplossingen voor diverse branches, met een focus op de flexbranche. Door middel van standaard en op maat ontwikkelde applicaties optimaliseren we gehele of gedeeltelijke bedrijfsprocessen. Ook kunnen we benodigde koppelingen voor onze klanten verwezenlijken. Hierdoor behalen we efficiency voor een breed scala aan toonaangevende profit- en non-profitorganisaties. We bieden onze dienstverlening zoveel mogelijk als totaaltraject aan, zodat klanten van het eerste contact tot en met ontwikkeling, implementatie en support één duidelijk aanspreekpunt hebben. Daarnaast fungeren wij in onze trajecten als een meedenkende businesspartner.