Consultancy

Consultancy voor AccountView en Visma.net

AccountOne biedt u als dealer van AccountView en Visma.net consultancy voor de inventarisatie, het toepasbaarheidsonderzoek, de implementatie en nazorg van de bedrijfssoftware. Onze consultants kunnen diverse werkzaamheden voor u uitvoeren. Hieronder vindt u de meestgevraagde dienstverlening van AccountOne.

Technische installatie en implementatie

In eerste instantie verrichten wij het meer technische werk zoals de installatie, het koppelen met andere systemen of uitbreidingen realiseren.

Business consultancy

Als business consultants denken we verder dan alleen de techniek. We houden uw bedrijfsprocessen tegen het licht en optimaliseren deze samen met u. Vervolgens maken we vanuit uw geoptimaliseerde bedrijfsprocessen de vertaalslag naar goede ondersteuning met praktische softwareoplossingen en tools.

Administratie aanmaken

Tijdens het aanmaken van uw administratie helpen wij u de vaart erin te houden, bijvoorbeeld door bestaande gegevensbestanden te converteren, het kiezen van instellingen of het maken van lay-outs.

Trainingen

Met trainingen op maat worden uw medewerkers productiever en beter gemotiveerd. De opleidingen zijn gebaseerd op uw procedures en met uw eigen administratie op uw kantoor ( één-op-één of klassikaal).

Projectadvies

Een plan van aanpak is belangrijk om een implementatieproject soepel te laten verlopen. Zeker bij complexe implementaties is raadzaam dat u zich laat adviseren bij het vaststellen van een plan van aanpak voor een implementatietraject. Ook is het verstandig dat wij aanwezig zijn bij voortgangscontroles.

Telefonische support

U kunt onze consultants ook telefonisch om advies vragen. Zij zijn op de hoogte van processen binnen uw organisatie en weten bijvoorbeeld welke uitbreidingen actief zijn. Als alternatief heeft u de gratis telefonische helpdesk van AccountView.

Meer informatie

Meer weten over onze consultancy voor AccountView en Visma.net? Neem contact met ons op!