MKB software

MKB software nodig? AccountOne levert gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware, speciaal voor het MKB. De softwareoplossingen zijn gebaseerd op AccountView en Visma.net en worden ontwikkeld door Visma Software. 

Bedrijfsadministratie software

AccountView is MKB software voor bedrijfsadministratie. Met AccountView heeft u een complete oplossing voor alle kernprocessen in uw bedrijf: de boekhouding, inkoop, verkoop, voorraadbeheer en meer. Hieronder vindt u een overzicht van onze MKB software.

MKB software

AccountOne biedt met AccountView complete MKB software voor de voorraadhoudende handelsbedrijven en groothandels. Ook is AccountView prima te koppelen met branche-specifieke applicaties voor bijvoorbeeld de uitzendbranche en de transportsector. Hieronder volgt een korte introductie van onze  MKB software.

AccountView

AccountView is standaard bedrijfssoftware voor het MKB. AccountView is een zeer gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma en biedt modules voor financiën, voorraadbeheer, verkoop, inkoop, projecten en logistiek. Hiermee is voor ieder bedrijf een passend ERP-pakket binnen bereik. Bekijk ook de prijslijst van AccountView.

AccountView Solo

AccountView Solo is het boekhoudpakket voor de zelfstandig ondernemer die zelf zijn boekhouding wil voeren en op accountantskosten wil besparen. Het boekhoudprogramma is eenvoudig uit te breiden met financiële modules. U investeert alleen in functionaliteit die u ook daadwerkelijk gebruikt.

AccountView Team

AccountView Team is het boekhoudprogramma voor het MKB. Dit zijn vaak groeiende bedrijven die meer uit hun administratie wil halen. Zij zien boekhouding niet als noodzakelijk kwaad, maar willen met boekhoudsoftware diepgaand inzicht in hun financiële situatie. Bovendien zoeken zij 1 financieel pakket om meerdere bedrijfsprocessen te ondersteunen.

AccountView Business

AccountView Business is de meest uitgebreide versie van AccountView. Het is complete software voor het MKB waarmee de middelgrote ondernemer beschikt over een geïntegreerd pakket voor MKB boekhouden, logistiek en handel. De bedrijfssoftware is beschikbaar vanaf 5 gebruikers en kan worden uitgebreid met alle AccountView modules en koppelingen van AccountOne

Visma.net

Visma.net is de nieuwe totaaloplossing in de cloud voor financieel management. Veilig werken in de cloud voor CFO’s, controllers en overige financiële professionals, altijd, overal, op elk device. Visma.net Financieel is de oplossing voor financieel management in de cloud die uw hele organisatie stroomlijnt.

Online boekhouding

Wilt u uw boekhouding online doen? U kunt via het internet met AccountView GO aan de slag! Met de online boekhouding-oplossing van Visma Software profiteert u niet alleen van de betrouwbare functionaliteit van AccountView, maar ook van de flexibele mogelijkheden van het internet om op ieder moment en vanaf elke locatie uw administratie te voeren.

AccountView modules

AccountView is opgebouwd in een modulestructuur. De modules zijn ondergebracht in de volgende categorieën:

Rapportages

Behoefte aan flexibele, veelzijdige en betrouwbare rapportages uit AccountView? AccountOne biedt de volgende oplossingen:

  • Koppeling Crystal Reports: de wereldstandaard voor snelle en efficiënte rapportage
  • Excel addin voor AccountView: maak uw eigen rapportages in Excel met realtime gegevens uit AccountView met de AccountView Excel addin

Visma Software

Visma Software BV, voorheen AccountView, is in korte tijd uitgegroeid tot een softwarehuis met meer dan 30.000 klanten in Europa. AccountView is van origine een Nederlands bedrijf, dat in korte tijd is uitgegroeid tot een softwarehuis met klanten door heel Europa. AccountView bestaat al sinds 1987, toen het als betrouwbare standaard bedrijfssoftware voor het MKB op de markt werd gebracht door de gelijknamige producent. In 2006 werd AccountView BV met behoud van identiteit overgenomen door het Noorse softwarebedrijf Visma AS, die 6 jaar later het bedrijf omdoopte naar Visma Software BV. Zo werd na 25 jaar afscheid genomen van de bedrijfsnaam AccountView BV.