Vereniging software

Zoekt u voor uw vereniging software voor de ledenadministratie, contributies, betalingen en de boekhouding? AccountView biedt software voor verenigingen om uw verenigingsadministratie goed te laten verlopen.

Administratie vereniging

De administratie van uw vereniging is een verantwoordelijke taak die veel tijd kan kosten. AccountView biedt een eenvoudige en betaalbare oplossing voor verenigingsadministratie. Zo bent u eerder klaar en heeft u altijd overzicht van de administratie van uw vereniging. AccountView is 1 geintegreerd softwarepakket voor:

Verenigingsadministratie

De verenigingsadministratie beheert u eenvoudig met AccountView. De software ondersteunt u bij alle contributies en andere betalingen. U beschikt over gebruiksvriendelijke functies om de administratie te beheren en overzicht te hebben. Denk bijvoorbeeld aan ledenbeheer met lidmaatschappen, donaties, contributies, de financiële administratie en factureren. Zo weet u zeker dat deze processen goed verlopen.

Boekhouding en ledenadministratie in 1 systeem

In AccountView beheert u de leden en andere relaties, de boekhouding en administratie van uw vereniging in een systeem. Bovendien heeft u altijd toegang tot de historie die vaak belangrijke informatie bevat. De belangrijkste onderdelen van AccountView voor verenigingen:

  • Factureren aan leden
  • Historie raadplegen
  • Relatiebeheer
  • Extra velden en functionaliteit toevoegen

Meer informatie

Lees hoe AccountView voor verenigingen een oplossing biedt voor de boekhouding en de ledenadministratie. U kunt ook direct contact met ons opnemen.