AccountView Web-API

13-09-2016

Met behulp van de AccountView Web-API hebben we voor diverse klanten hun AccountView-administratie gekoppeld met bijvoorbeeld facturatie-oplossingen, webshops en andere applicaties. Via de nieuwe Web-API, leverbaar vanaf AccountView 9.5, kunnen AccountView-administraties via het internet veilig en stabiel worden ontsloten naar oplossingen van derde partijen.

AccountView Web-API

Klantvoorbeelden

Hieronder geven we een aantal voorbeelden van koppelingen op basis van de AccountView Web-API.

Beernink & De Bekker: koppeling met brancheapplicatie

Beernink & De Bekker, een internationale groothandel in auto’s, gebruikt voor zijn handelsactiviteiten de branchesoftware Autofactor. Door Autofactor via de Web-API te koppelen met AccountView, komen de in Autofactor ingevoerde klantgegevens en verkoopfacturen automatisch terecht in AccountView voor de financiële administratie.

Door de koppeling hoeft Beernink & De Bekker gegevens niet meer dubbel in te voeren, waardoor zij dagelijks veel tijdwinst boeken en fouten voorkomen.

HTZ hijs- & heftechniek: koppeling met brancheapplicatie

HTZ hijs- & heftechniek in Rijssen werkt voor de administratie van zijn verkooporders en facturen met de applicatie Freshbase. Door Feshbase via de Web-API te koppelen met AccountView, komen de ingevoerde klantgegevens, orders en verkoopfacturen automatisch terecht in AccountView voor de financiële administratie. Hiermee hoeft HTZ gegevens niet meer dubbel in te voeren, waarmee ook zij dagelijks veel tijdwinst boeken en fouten voorkomen.

Ottenschot Letselschade: koppeling met Exact Synergy

Bij Ottenschot Letselschade hebben wij AccountView gekoppeld met hun Exact Synergy-applicatie. Hierin worden de schadedossiers bijgehouden en is te zien wat er gevorderd en uitgekeerd is. Via de koppeling worden de financiële data uit Synergy opgehaald en op basis van kostenplaatsen in AccountView geboekt.

In de toekomst zullen ook de verkoopfacturen via de Web-API in AccountView worden aangemaakt en verstuurd.

Optometristen Vereniging Nederland: koppeling met website

De Optometristen Vereniging Nederland heeft hun website gekoppeld met AccountView. Via de geavanceerde koppeling worden alle relaties en facturen vanuit AccountView getoond in het online ledenportaal. Hier kunnen de leden hun persoonlijke gegevens opvragen en wijzigen, en facturen raadplegen die op de server van AccountView zijn opgeslagen. Voor de toekomst is de wens om ook diploma’s en andere documenten in AccountView via de websitekoppeling te ontsluiten.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar onze informatiepagina over de AccountView Web-API, of neem contact op met AccountOne.

AccountView Web-API