AccountView Accountancy: modules

AccountView versie 2024

Modules voor Accountancy in AccountView

Zowel AccountView Business als AccountView Team kun je uitbreiden met de modules uit de modulelijn AccountView voor Accountancy. Deze modulelijn geeft je extra functionaliteit voor je processen in accountancy, zodat je AccountView optimaal kunt laten aansluiten op jouw wensen en eisen. Ook bieden we aanvullende apps en toepassingen, die je vindt op de pagina AccountView voor Accountancy. Voor meer informatie kun je uiteraard contact opnemen met AccountOne.

Accountants Toolkit

Wil je op efficiënte wijze de administraties van je cliënten controleren en ook hun aangiftes en jaarrekeningen verzorgen? Vertrouw dan op de module Accountants Toolkit en houd zo meer tijd over voor advieswerk!

Accountreporter

Wil je snel tussentijdse rapportages opleveren of je cliënten tijdig voorzien van een keurige jaarrekening? En wil je op gestandaardiseerde wijze bedrijfsinformatie uitwisselen op basis van een XBRL-taxonomie? Reken dan op de module AccountReporter.

Caseware-koppeling

Wil je de grootboekmutaties van je cliënt tot op detailniveau inlezen in CaseWare? En wil je voorafgaande journaalposten verwerkt in CaseWare terugschrijven naar de cliëntadministraties in AccountView? Reken dan op de module CaseWare-koppeling.

Centraal Stambestand

Beheer je meerdere cliëntadministraties en wil je wijzigingen snel in al deze administraties doorvoeren? Vertrouw op de module Centraal stambestand en onderhoud alle administratiegegevens in één centrale administratie.

Multicliënt/BRI Telebankieren

Beheer je voor verschillende cliënten meerdere bankrekeningen bij dezelfde bank? Bij de module Multiclient/BRI Telebankieren lees je de mutaties van alle cliënten en van alle rekeningen in één keer in!

Samenstel-assistent I

Wil je 75% tijd besparen op het uitbrengen van betrouwbare tussentijdse rapportage? Wil je je cliënten snel van een jaarrekening kunnen voorzien, zonder op kwaliteit in te boeten? Vertrouw dan op de module Samenstel-assistent I in je samenstelpraktijk.

Uitwerken Kolommenbalans

Zoek je functionaliteit om efficiënt om te gaan met voorafgaande journaalposten? Kies dan voor de module Uitwerken kolommenbalans.

Uren en declaraties Accountancy

Bestaat je omzet voornamelijk uit uren? En ben je op zoek naar een oplossing die niet alleen met je uren en declaraties uit de voeten kan, maar ook aan je eisen van flexibiliteit en rapportage tegemoet komt? Reken dan op de module Uren en Declaraties Accountancy.

Vennotenadministratie

Voer je de administratie voor maatschappen? En wil je de persoonlijke ondernemingen en privé-administraties van je cliënten administreren? Vertrouw dan op de module Vennotenadministratie.

Werkprogramma

Wil je maximaal rendement halen uit het gebruik van Samenstel-assistent? Werk dan je jaarwerk en tussentijdse rapportages uit met behulp van de module Werkprogramma. Controles werken automatisch een deel van je werkprogramma af en je dossier wordt automatisch opgebouwd.

Overige modules

Meer informatie en prijzen

Wil je meer informatie of heb je vragen? Voor meer informatie kun je uiteraard contact opnemen met AccountOne.

Download prijslijst Neem contact op