Offertebeheer in AccountView

Wilt u volledig flexibel offertes opstellen? Maar wilt u daarbij wel de tekstindelingen en de beschrijvingen vastgelegd in het artikelbestand gebruiken? Met AccountView genereert u snel iedere gewenste offerte!

Complete offertehistorie
Met AccountView kunt u meerdere versies van een offerte naar uw klant sturen, terwijl de volledige offertehistorie automatisch wordt bijgehouden. Zowel bij de klant als in uw relatiebeheersysteem vindt u de verschillende versies van de offerte terug. U voorkomt daardoor fouten en houdt het overzicht.

Afwijzingsanalyse geeft u inzicht
Heeft de klant de offerte afgewezen? Of wil de klant een wijziging in uw offerte? Met AccountView registreert u eenvoudig de reden van afwijzing of wijziging. Hierdoor kunt u later altijd zien waarom offertes zijn afgewezen. Bijvoorbeeld omdat een bepaalde verkoper minder sterk is dan de andere verkoper. Of omdat een bepaalde productgroep minder goed wordt verkocht. U leert adequaat in te spelen op de behoeften van de klanten.

Van offerte naar factuur kan eenvoudiger
Heeft de klant uw offerte geaccepteerd? Met één druk op de knop zet u deze door naar een order en vervolgens naar een factuur. U voert dus eenmalig de artikelen in AccountView in, waarna deze artikelen tijdens het gehele verkoopproces worden gebruikt. Dat is pas efficiënt!