Terugblik: Webwinkel Vakdagen 2018 in teken van Magento 2

29-01-2018

AccountOne mag terugkijken op een succesvolle deelname aan de Webwinkel Vakdagen 2018 op afgelopen 24 en 24 januari. De stand van AccountOne, die we deelden met onze zusterbedrijven Epartment en AGION, stond in het teken van het integreren van e-commerce met erp-systemen. Bezoekers van AccountOne konden kennismaken met onze geheel nieuwe Magento 2-koppeling voor AccountView.

Update: de nieuwe Magento 2-AccountView-koppeling is nu algemeen beschikbaar!

Toepassingen voor Magento 2

De tijdens de Webwinkel Vakdagen getoonde oplossingen waren met name interessant voor handelsbedrijven die online (meer) willen verkopen. Bezoekers toonden veel interesse in de mogelijkheid om webshops en/of B2B-klantportalen te integreren met AccountView en Visma.net. In het bijzonder was er belangstelling voor toepassingen met het nieuwe Magento 2-platform. Hieruit bleek nog eens dat deze nieuwe versie van het bekende e-commerce-platform ook in Nederland steeds meer wordt omarmd.

Onze stand gemist tijdens de Webwinkel Vakdagen 2018?

De komende tijd zullen we de gelegde contacten verder opvolgen. Heeft u onze stand gemist? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie.

Neem contact op

Of lees meer over onze nieuwe Magento 2-AccountView-koppeling