AccountOne wint Klanttevredenheid Award van Visma

12-02-2018

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Visma Partner Awards op 6 februari 2018 mocht AccountOne de Klanttevredenheid Award in ontvangst nemen. Ook prolongeerde de Visma-partner uit Rijssen de hoogste partnerstatus ‘Visma Expert Center’.

Klanten werven en behouden

Visma Partner Awards
De Klanttevredenheid Award en Expert Center-bokaal prijken op onze ontvangstbalie.

AccountOne viel in de prijzen vanwege de voortvarende wijze waarmee klanten worden ondersteunt. Dit blijkt uit de hoge Net Promotor Score (NPS), een laag klantenverloop en voortdurende groei. De Klanttevredenheid Award werd aan AccountOne uitgereikt door Richard Scheper, commercieel directeur van Visma.

Albert Wolterink van AccountOne zegt: “De Klanttevredenheid Award zien we als een mooie erkenning van de getoonde inzet aan onze klanten. We danken hen voor de waardering en het vertrouwen. Het kan natuurlijk altijd beter; in 2018 zullen we dan ook hard aan onze eigen processen werken om de klanttevredenheid op een nog hoger niveau te brengen.”

Meer informatie

Voor meer informatie over de Visma Partner Awards 2018 verwijzen we naar het persbericht van Visma. U kunt ook contact opnemen met AccountOne via tel. 0548-512513 of per e-mail: info@accountone.nl.