Controller

controller-banner

De controller is een belangrijke steunpilaar van het management om ‘in control’ te zijn en om vooruit te kijken. Niet alleen controleren en signaleren, maar vooral actief informeren en regisseren. Wat zijn de effecten van strategische wijzigingen? AccountView is graag uw betrouwbare partner zodat u zich volledig op uw verantwoordelijke taak kunt toeleggen.

Een sterk fundament

De financiële administratie is het fundament van uw primaire bedrijfsprocessen. Een controller moet kunnen bouwen op betrouwbare data en ervoor zorgen dat zijn financiële afdeling zo efficiënt mogelijk kan werken. AccountView financieel staat voor een stabiele basis.

Optimalisatie van transactiestromen

Uw transactiestromen veranderen; informatie moet sneller beschikbaar zijn en steeds eenvoudiger worden verwerkt en inzichtelijk worden gemaakt. Dat kan alleen als uw financiële software mogelijkheden biedt voor optimale transactieafhandeling en onderdeel uitmaakt van een geïntegreerd bedrijfsinformatiesysteem. Met AccountView hebt u een betrouwbare basis. Transacties kunnen snel worden afgehandeld en met externe processen wordt gemakkelijk en op een gestandaardiseerde gecommuniceerd.

Financiële grip

Goede, betrouwbare periodieke rapportage is van groot belang om financiële grip op de onderneming te houden. AccountView biedt u als controller hier alle hulpmiddelen voor zodat iedereen er zeker van kan zijn dat de data op basis waarvan beslissingen worden genomen altijd actueel zijn. Financiële grip zorgt voor rust in de onderneming zodat het managementteam zich kan concentreren op de belangrijke strategische keuzes om de continuïteit en de winstgevendheid van de onderneming te waarborgen.

Vooruitkijken

De functie van de financiële administratie en daarbij die van de controller verandert. De ‘oude’ functie was gericht op het registreren en controleren van transacties en het opstellen van rapportage gebaseerd op hoe het in het verleden ging. In uw veranderende functie wordt uw rol steeds meer gekenmerkt door het ondersteunen van de business en bent u meer betrokken bij strategische financiële beslissingen. AccountView kijkt met u mee naar de toekomst.

Meer weten? Neem contact met ons op via tel. 0548 – 512 513 of laat een bericht achter.