Boekhouder

controller-bannerAl bijna 25 jaar wordt de boekhouding vereenvoudigd door software van AccountView. Hiermee is de boekhoudsoftware sinds jaren een begrip bij boekhouders en accountants. AccountView zorgt voor optimale automatisering en aansluiting van de administratieve processen binnen het MKB.

Boekhouding

boekhouding-software-procesDe boekhouding bestaat uit verschillende deelprocessen. Automatiseren levert pas rendement op als al deze processen goed op elkaar aansluiten. Dit realiseert u met AccountView boekhoudsoftware. De boekhouding wordt een instrument waarmee u het management altijd juiste en actuele cijfers kunt verschaffen.

De verschillende deelprocessen van boekhouden en hun onderlinge relaties vormen de basis van de onderneming en communiceren deels ook met de buitenwereld.

Boekhouden in AccountView

De controletaak van de boekhouder staat centraal in AccountView, waarmee de boekhoudsoftware zich onderscheidt. Daarnaast heeft het optimaal laten samenwerken van meerdere medewerkers veel aandacht gekregen tijdens de ontwikkeling van de software. De controletaak is in de boekhoudsoftware uitgewerkt in vier deeltaken: zoeken, controleren, corrigeren en rapporteren.

boekhouding-software-controle

  • Zoeken: snel een post terug vinden in het journaal, hulp bij het boeken
  • Controleren: snel foutief geboekte posten terug vinden
  • Corrigeren: corrigeren zonder tegenboeken voor gebruiksgemak en schone grootboekkaarten
  • Rapporteren: altijd up-to-date zijn en op elk moment iedereen kunnen voorzien van de juiste cijfers

Uw boekhoudpakket: standaard op maat

AccountView is een boekhoudprogramma dat standaard op maat is gemaakt voor de Nederlandse mkb’er. AccountView is een goed stuk gereedschap zonder poespas waarmee efficiënt gewerkt kan worden en dat altijd actuele cijfers geeft.

Kasstromen en liquiditeit

Met AccountView boekhoudsoftware kunt u effectief sturen op de kasstroom. U heeft de juiste tools om bij te dragen aan een positieve kasstroom. Bijvoorbeeld door maximaal gebruik te maken van de ruimte die leveranciers bieden én door uw debiteuren aan de betalingstermijn te houden.

Meer informatie over boekhouden met AccountView:

Wilt u weten meer weten over de boekhoudsoftware van AccountView? Neem contact op voor een persoonlijk inventariserend gesprek via tel. 0548 – 512 513 of laat een bericht achter.