Visma Severa

Vismalaptop-640x427

Visma Severa is een innovatieve cloud-oplossing voor projectmanagement, speciaal voor kleine en middelgrote dienstverleners. Een geintegreerde online applicatie om projecten zowel operationeel als strategisch te beheren. Incl. CRM, urenregistratie en facturatie. Ideaal dus voor marketing- en ingenieursbureaus, ICT-bedrijven en architecten!

Trial aanvragen  Bekijk prijzen

Of bekijk onze referenties

Belangrijkste voordelen Severa

 • Alle projectinformatie op één plaats
 • Uren eenvoudig registreren (webtool of app)
 • Deadlines bewaken/signalering
 • Taken aan elkaar toekennen en opvolgen
 • Offerte omzetten naar lopend project
 • Zelf-aanpasbare rapporten
 • Leg afwezigheid en vakanties vast als medewerker

Laagdrempelig voor iedere dienstverlener

Of u een ‘eenpitter’ bent of (doorgroeit naar) een bureau met meer dan 100 medewerkers, Visma Severa biedt een passende oplossing. U werkt al met Visma Severa vanaf € 29,00 p.g.p.m. inclusief:

 • Urenregistratie met projectnummers en productiviteit
 • Km-administratie
 • Inkoop en verkoop per persoon of project
 • Gebudgetteerde vs. bestede uren
 • Factureren per maand, na oplevering (fases), abonnementen etc.

Totaaloplossing

Visma Severa ondersteunt het hele proces van dienstverleners in het mkb:

 1. Sales management incl. CRM en verkoopprognoses
 2. Projectmanagement & resourceplanning
 3. Urenregistratie en onkostenregistratie
 4. Facturen automatisch samenstellen en digitaal factureren per e-mail
 5. Realtime overzichten en prognoses metgeïntegreerde rapportgenerator

U kunt Severa uitbreiden met vele toepassingen, bijvoorbeeld Office 365-synchronisatie. Zo helpt Severa u om de gestelde doelen te halen, grip te houden op projecten, overzicht houden, tijd te besparen en tijdig actie te ondernemen. Vraag de gratis Trial nu aan!

Online projectmanagement

Visma Severa is software voor online projectmanagement. Informatie over verkoop, projectplanning & -voortgang, urenregistratie en facturatie is binnen een klik beschikbaar, altijd en overal. Hierdoor heeft u overzicht en bespaart u uzelf veel tijd en energie.

Werken in de cloud

Met Visma Severa werkt u rechtstreeks in de cloud, dus u heeft geen omkijken naar installeren, servers, beheer, beveiliging, updates of back-ups. Het enige wat u nodig heeft, is een pc of iPad met internetverbinding. Wij zorgen voor de rest, inclusief begeleide set-up en professionele support.

Koppeling met uw boekhoudpakket

Voor Visma Severa zijn er koppelingen met diverse boekhoudpakketten beschikbaar. Uiteraard bieden we standaardkoppelingen met AccountView, waarvan de financiele koppeling gratis is!

Supersnel aan de slag

Er is op dit moment geen oplossing waarmee u sneller aan de slag bent dan Visma Severa. Met onze professionele training en best practices kunt u gelijk van start, dus zonder uitgebreide consultancy of maatwerk. Implementatie en trainingen kunnen op maat en zowel online als inhouse worden verzorgd.

lowresvisma3030Voor dienstverleners

Visma Severa is ontwikkeld voor de professionele dienstverlening in het MKB. Denk aan marketing- en reclamediensten, ICT, consultancy en architecten- en ingenieursbureaus. Al meer dan 900 professionele dienstverleners hebben gekozen voor Visma Severa!

Meer informatie

Wilt u Visma Severa zelf proberen? Dat kan! Vraag nu uw Severa Trial aan!

Trial aanvragen   Bekijk prijzen

Of bekijk onze referenties!